Arriba la segona edició de la fira dedicada a la carnisseria i botigues gastronòmica!

Els dies 6 i 7 d’octubre Fira de Cornellà presenta de nou la fira iMEAT, dedicada al sector de la carnisseria, xarcuteria i gastronomia. El saló, de caràcter biennal, celebra el 2019 la seva segona edició després de la seva estrena amb èxit el 2017.

En els últims anys, la botiga de carnisseria ha experimentat una forta evolució que ha conduït a metodologies innovadores tant des d’un punt de vista tècnic com proactiu. A partir d’aquesta constatació ha nascut iMEAT® Espanya, un projecte ECOD (nascut després de l’èxit italià – www.imeat.it).

L’esdeveniment iMEAT® Espanya, organitzat per l’Editorial ECOD i promogut pel “Gremi de Carnissers de Barcelona” i “Impacta Group”, es col·loca en una òptica de “business to business” posant en contacte els carnissers espanyols amb els proveïdors de totes les mercadotecnias especialitzades, creant al mateix temps un escenari d’aprofundiment de diverses temàtiques i permetent actualitzar-se en les problemàtiques de la carnisseria del futur en un mercat modern i dinàmic.

L’horari d’obertura per els visitants els dies 6 i 7 d’octubre és de 9:30 a 18:00.

Registre anticipat de visitants: http://www.imeat.it/es/visitar/registro-de-acceso-a-visitantes/

Podeu trobar a Collelldevall a la Fira iMEAT a l’Stand C23 B22.

 

Web oficial de la fira: http://www.imeat.it/es/

 

 

02/10/2019

collelldevall